Meditace spojených srdcí a Pranic healing

Meditace spojených srdcí a Pranic healing

Pránické léčení

08.03.2019
19:15 - 21:00
Penalizační zóna od 08.03 11:15
Cena 290 Kč

Prozkoumáme léčivou sílu meditace Spojených srdcí. Tato meditace aktivuje naši srdeční a korunní čakru, což umožňuje hlubší spojení s naším vyšším Já. Toto spojení dokáže léčit tělo i mysl od hluboce zakořeněných negativních vzorců a energií, které každodenně ovlivňují náš život, vědomě i nevědomě. Meditace spojených srdcí přináší rovnováhu a vnitřní zklidnění. Všechny situace v životě tak vnímáme s větším nadhledem a zvládáme je s větším klidem.

Během večera vám představíme i Pranic Healing. Je to účinná a bezpečná metoda léčení na základě prány, čili životní energie. Ošetření metodou Pranic Healing je velmi účinné a přitom jemné. Je to bezdotyková neinvazivní technika, s jejíž pomocí je možné rozpoznat nerovnováhu v energetickém systému člověka a tuto nerovnováhu harmonizovat. Výsledkem je očištění a posílení celého energetického těla (aury) a jednotlivých energetických center (čaker). Obnovením rovnováhy se aktivují a posílí přirozené sebe léčebné a imunitní procesy lidského organismu. Tělo získá více "paliva" pro nastolení dobrého zdraví.

Pranic Healing příznivě ovlivňuje nejen fyzickou kondici, ale i duševní stav, zmírňuje stres, a mnoho dalšího. Ovlivňuje každou oblast života, obnovuje rovnováhu.

Vstup je za dobrovolný příspěvek, doporučená výše je 290,- Kč

Více informací a Meditaci spojených srdcí a Pranic Healing najdete na www.pranic-healing.cz

Již proběhlo

Sdílet Meditace spojených srdcí a Pranic healing na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)