Workshop

Workshop

Hatha mysore se Shambuem

25.07.2019
18:00 - 20:00
Penalizační zóna od 24.07 18:00
Cena 600 Kč

Shambu dělá svoje lekce na míru všem zúčastněným. Proto každému hned na začátku pohmatem zkontroluje páteř. Je to také proto, aby zjistil, co si k vašemu tělu může dovolit. Jeho lekce jsou přizpůsobeny praktikujícím všech úrovní, nikdo se na nich nenudí, ani si nepřipadá méněcenně. Ostatně, při správném vnímání dechu, těla a pohybu na takové, nebo jakékoli jiné myšlenky čas nezbývá. Je to ale i tím, že lekce, i když jde o hatha jógu, jsou vedené ve stylu mysore. Prostě zážitek, který budete jinde hledat pouze těžko.

Lekce budou zahájeny povídáním o jógové filozofii, po které budou následovat dechová cvičení, ásány a závěr bude patřit meditaci. Můžete si zakoupit soubor všech pěti lekcí za zvýhodněnou cenu, nebo přijít pouze ve vybrané dny. Pokud se ale zúčastníte celého týdne, získáte neocenitelný manuál k vybudování vlastní praxe (ten si také ve vytištěné verzi odnesete domů).

CENA: 600 Kč jednotlivý vstup, nebo 2500 Kč při zakoupení vstupu na všech 5 dní

PLATBA: Převodem na číslo účtu 283319109/0300, do poznámky uveďte své jméno, název workshopu a datum (př. BÁŇOVÁ_SHAMBU_22.07. nebo BÁŇOVÁ_SHAMBU_5 DNÍ). Vstup můžete zaplatit i v hotovosti na recepci studia.

Již proběhlo

Sdílet Workshop na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)